Știri FC Viitorul îşi află vineri adversara din optimile Youth League

  • February 9, 2017
  • 165
  • 0

Vineri (10 februarie), cu începere de la ora 14.00, va avea loc tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Youth League (Liga Campionilor pentru Tineret).

În urnele de la Nyon (Elveţia) se va regăsi şi campioana României U19, FC Viitorul, care a pătruns în optimi după ce a dispus, în Play-Off-ul disputat miercuri, de FC Copenhaga (4-2). Anterior, FC Viitorul a depăşit pe Sheriff Tiraspol (4-1 şi 1-0) şi FC Zurich (5-0 şi 0-2).
FC Viitorul se va afla în aceeaşi urnă cu celelalte şapte formaţii care au trecut Play-Off-ul: Ajax Amsterdam, Atlético Madrid, Benfica Lisabona, Borussia Dortmund, AS Monaco, Rosenborg şi Salzburg.
Adversara constănţenilor se va alege dintre cele opt echipe care au câştigat în toamnă faza grupelor din Youth League: Barcelona, CSKA Moscova, Dinamo Kiev, Paris Saint-Germain, FC Porto, PSV Eindhoven, Real Madrid şi Sevilla.
Calificarea se va juca în manşă unică, tragerea la sorţi urmând a decide gazda partidei. Optimile de finală sunt programate pe 21/22 februarie 2017.

Tags: youth league