Toate paginile

FC Viitorul - Liga 1

FC VIITORUL - Aici vezi toate detaliile despre echipa de seniori care activeaza in prima divizie din Romania

Jucători produși de Academie - promovați în Liga I:
Gabriel Iancu, Mihai Bălașa, Romario Benzar, Alexandru Buzbuchi, Alin Cârstocea, Aurelian Chițu, Cristian Gavra, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Boban Nikolov, Ionuț Puțanu, Alexandru Târnovan, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă, Cristian Manea, Ciprian Perju, Florin Tănase, Florin Cioablă, Ianis Hagi, Robert Hodorogea, Dragoș Nedelcu, Paul Iacob (a debutat doar in Cupa Ligii, inca n-a debutat in Liga I).

Jucători care NU sunt produși de Academie - promovați în Liga I de FC Viitorul:
Alexandru Lazăr, Florin Bejan, Sebastian Mladen, Andrei Vaștag, Marius Albu, Cristian Cristea, Alexandru Băluță, Ionuț Șerban, Sergiu Moga.

41 items

Academia Hagi

Pagina de prezentare a Academiei Hagi, unde puteți afla ultimele știri despre grupele de copii si juniori

Palmares:

Sezon 2009–2010: 
Aur Juniori C,
Argint juniori B
, Bronz Juniori A si Juniori D
Sezon 2010–2011:
 Aur Juniori D
, Argint Juniori A
Sezon 2011–2012: 
Aur Juniori A si Juniori D
Sezon 2012–2013: 
Aur Juniori A, Juniori B si Juniori C, 
Bronz Juniori D
Sezon 2013–2014:
 Aur Juniori A si Cupa Hagi Danone, 
Argint Juniori D,
 Bronz Juniori B, Juniori C si Juniori E

25 items

Gheorghe Hagi

Pagina de prezentare a celui mai bun fotbalist roman din toate timpurile

Nume:
Hagi
Prenume:
Gheorghe
Data nasterii:
05.02.1965
Locul nasterii:
Sacele, judetul Constanta
Inaltime:
1,75 m
Greutate:
68 Kg
Post:
mijlocas (nr. 10)

Echipa Nationala:125 meciuri / 35 goluri    

Cupele Europene:
• Cupa Cupelor: 3 meciuri / 1 gol

• Champions League: 55 meciuri / 18 goluri

• Cupa UEFA: 32 meciuri / 12 goluri

• SuperCupa Europei: 2 meciuri / 1 gol


Cluburi:
• 1982-1983 - FC Constanta: 18 meciuri / 7 goluri

• 1983-1986 - Sportul Studentesc: 124 meciuri / 63 goluri

• 1987-1990 - Steaua Bucuresti : 128 meciuri / 93 goluri

• 1990-1992 - Real Madrid: 84 meciuri / 19 goluri

• 1992-1994 - Brescia: 70 meciuri / 18 goluri

• 1994-1996 - Barcelona: 49 meciuri / 11 goluri

• 1996-2001 - Galatasaray: 191 meciuri / 71 goluri


Antrenor:
• 2001 - Echipa nationala de fotbal a Romaniei

• 2003 - Bursaspor

• 2004-2005 - Galatasaray Istanbul

• 2005-2006 - FCU Politehnica Timisoara

• 2007 - FC Steaua Bucuresti

• 2010-2011 - Galatasaray Istanbul

Trofee si titluri:
• Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor (2000)

• Singurul fotbalist declarat sportivul anului in Romania (1994)

• Fotbalistul roman cu cele mai multe goluri marcate, in cariera (317)

• Fotbalistul roman cu cele mai multe goluri marcate in cupele europene (32)

• Campion al Romaniei cu Steaua Bucuresti (1987, 1988, 1989)

• Campion al Turciei cu Galatasaray Istanbul (1997, 1998, 1999, 2000)

• Finalist al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucuresti (1989)

• Castigator al Cupei UEFA cu Galatasaray Istanbul (2000)

• Castigator al SuperCupei Europei cu Galatasaray Istanbul (2000)

• Castigator al SuperCupei Europei cu Steaua Bucuresti (1987)

• Castigator al Cupei Romaniei cu Steaua Bucuresti (1987, 1989)

• Castigator al Cupei Turciei cu Galatasaray Istanbul (1999, 2000)

• Castigator al SuperCupei Turciei cu Galatasaray Istanbul (1997)


Antrenor:
• Castigator al Cupei Turciei cu Galatasaray Istanbul (2005)

• Calificarea in grupele Champions League cu Steaua Bucuresti (2007)

 

15 items

Baza Sportiva

Suprafata de Teren: 69.100 mp;

Suprafata construita la sol: aprox. 3000 mp;

Suprafata totala construita suprateran: aprox. 7000 mp;

Regim de inaltime: S+P+3E;

CLADIRI: - Corp A - Academie de Fotbal (spatii cazare sportivi, birouri administrative si functiuni anexe) - aprox. 5900 mp;

Corp B - Sala de Antrenamente - aprox. 500 mp;
Corp C - Vestiare + Anexe (copii) - aprox. 500 mp;
Corp D - Tribuna teren T1 - aprox. 700 mp;
Corp E - Anexe spatii tehnice - aprox. 150 mp.

AMENAJARI EXTERIOARE:

aprox. 67000 mp din care aprox. 39000 mp - terenuri de fotbal;

56 items