Media Amical în Italia: Perugia - FC Viitorul 0-2

Amical în Italia: Perugia - FC Viitorul 0-2 /media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=2553
  • 544
Share

Aflată într-un stagiu de pregătire în Italia, FC Viitorul a susținut, miercuri după-amiază, ultimul joc de verificare înaintea reluării campionatului Ligii I Orange.
Formația pregătită de Gheorghe Hagi s-a deplasat la Perugia pentru a înfrunta echipa locală, care se află în plină luptă pentru promovarea în Seria A.
Partida a debutat cu ocazia lui Chițu (min.7), atacantul constănțenilor reluând cu capul puțin pe lângă poartă din centrarea lui Benzar. În min.10 Iancu a ratat o ocazie mare, trimițând în portarul gazdelor în situație de unu la unu. Dominarea Viitorului avea să se concretizeze și pe tabela de marcaj în min.15, când IANCU a trimis puternic din interiorul careului, făcând inutil plonjonul portarului Elezaj, 0-1. Elevii lui Gheorghe Hagi au trecut pe lângă desprindere în min.24, când au irosit două mari ocazii: mai întâi Chițu a fost blocat de portar în momentul finalizării, iar din cornerul rezultat Boli a trimis cu capul peste poartă din careul mic. Recitalul ocaziilor constănțene a continuat și în min.36, când Chițu a trecut în careu de un adversar și a trimis în fața porții, de unde un apărător al gazdelor a degajat în ultimul moment. Singura șansă de poartă a gezdelor a primei părți i-a aparținut lui Guberti (min.40), finalizarea atacantului gazdelor fiind respinsă de Rîmniceanu.
FC Viitorul a început în forță și repriza secundă, iar în min.51 Benzar a centrat ideal în fața porții pentru Coman și stoperul VOLTA a înscris în proprie proartă, 0-2. Au urmat două șuturi de la distanță ale lui Dumitrescu (min.67) și Roșu (min.68), ambele respinse de portarul Santopadre.
A rămas 2-0 pentru FC Viitorul, un rezultat mult prea blând față de desfășurarea ostilităților din teren.

Au evoluat formațiile:
Perugia (antrenor Cristian Bucchi): Elezaj – Fazzi, Dossena, Monaco, Guberti, Ricci, Dezi, Gnahore, Di Chiara, Di Nolfo, Traore. Au mai jucat: Santopadre – Acampora, Mustacchio, Volta, Belmonte, Del Părete, Panaioli, Terrani, Brighi, Garofalo, Forte.
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu (55 Buzbuchi) – Benzar (55 Rădoi), Țîru (46 Hodorogea), Boli (55 Mladen), Ganea (55 Panait) – Vînă (46 Roșu), Nedelcu (55 Dumitrescu), Purece (55 Casap) – Iancu (55 Ciobanu), Morar (46 Coman), Chițu (55 Stoica).

Joi seară delegația Viitorului va reveni în țară. Sâmbătă, de la ora 20.00, FC Viitorul va evolua pe terenul lui Dinamo București în etapa a 22-a a Ligii I Orange.

Secțiuni: FCV Seniori
Show More