Media Calificare la pas pentru FC Viitorul în optimile Youth League: 4-2 cu FC Copenhaga !!!

Calificare la pas pentru FC Viitorul în optimile Youth League: 4-2 cu FC Copenhaga !!! /media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=2561
  • 785
Share

Campioana României U19, FC Viitorul, a susţinut, miercuri seară, partida din Play-Off-ul Youth League, ediţia 2016/2017. Jucătorii antrenaţi de Nicolae Roşca au primit vizita formaţiei daneze FC Copenhaga, partida disputându-se pe terenul Central din Complexul Academiei Hagi.
Partida a fost la discreţia constănţenilor, care aveau la final să bifeze o calificare meritată în optimile de finală ale Youth League.
Prima acțiune mai importantă de poartă a aparținut constănțenilor în min.19, când Ciobanu a șutat prea sus după o frumoasă acțiune a lui Casap. Jucătorii pregătiți de Nicolae Roșca au deschis scorul în min.31 prin Carlo CASAP, care a șutat puternic în diagonală din colțul careului mare, 1-0. Danezii nu au acuzat șocul și după doar trei minute au restabilit egalarea prin Carlo HOLSE, care a înscris din interiorul careului, 1-1.
Gazdele au început în forță repriza secundă și au amenințat porta daneză de la distanță, prin Căpușă (min.48) și Kilyen (min.51). Coman a șutat și el în min.55 din careu, dar portarul oaspeților a reușit să respingă. Goalkeeper-ul Djukic a făcut adevărate minuni în min.62, când a respins cu un reflex uimitor finalizarea cu capul a lui Coman. Presiunea tot mai accentuată a gazdelor s-a materializat pe tabelă în min.67, când Cristian ENE (introdus inspirat în același minut în teren), a finalizat pe lângă portarul oaspeților la capătul unei pase oferite de Mățan, 2-1. Pentru a înlătura orice dubiu în privința echipei calificate, FC Viitorul a forțat și a reușit, în min.79, un gol de toată frumusețea prin Florin COMAN, care s-a distrat cu defensiva oaspete și a înscris elegant pe lângă portar, 3-1. Doar patru minute mai târziu Carlo CASAP a înscris și el un gol de toată frumusețea, mingea oprindu-se în vinclul porții nefericitului Djukic, 4-1. Scorul final a fost 4-2 pentru că Wind a punctat în primul minut de prelungiri.
În urma acestui rezultat FC Viitorul s-a calificat în optimile de finală ale Youth League, programate pe 21/22 februarie. Tragerea la sorţi a programului optimilor de finală este programată pe 13 februarie.

FC Viitorul Youth - FC Copenhaga Youth 4-2 (1-1)

Au marcat: Casap 31, 83, C. Ene 67, Coman 79 / Holse 34, Wind 90+1.

Cartonaşe galbene: Dumitrescu 6, Coman 62 / Bellman 12, Jensen 58, Roerslev 82.

Au evoluat formaţiile:

FC Viitorul Youth (antrenor Nicolae Roşca): Tordai - Căpuşă, Băluţă, Ghiţă, Kilyen - Ciobanu, Dumitrescu, Casap – Mățan (78 M. Ene), Coman (87 Boboc), Cicâldău (67 C. Ene).
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă - Drăguş, Tucaliuc, Rusu.

FC Copenhaga Youth (antrenor Brian Riemer): Djukic - Roerslev, Racic, Vesterlund, Felix - Jensen, Wind, Bellman, Rojkjaer (85 Sahin) – Holse, Kristoffersen (73 Bonde).
Rezerve neutilizate: Monty - Moller, Andersen, Frandsen, Appu.

Arbitri: Sergei Lapochkin - Aleksei Lebedev, Aleksander Kudryavtsev (toţi din Rusia); rezervă: Claudiu Marcu (Constanţa).

Tags: youth league
Secțiuni: Academia Hagi
Show More