Media Comunicat al clubului FC VIITORUL în legătură cu meciul de Youth League FC VIITORUL - FC COPENHAGA

Comunicat al clubului  FC VIITORUL în legătură cu meciul de Youth League FC VIITORUL - FC COPENHAGA /media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=2559
  • 924
Share

FOTBAL CLUB VIITORUL SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să participe și să vizioneze în stadionul "CENTRAL" din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi ”, situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanţa, meciuI oficial internațional de juniori U19 FC VIITORUL - FC COPENHAGA , din cadrul Play-Off-ului UEFA YOUTH LEAGUE, programat în ziua de MIERCURI (8 februarie 2017), începând ora 17.00.

Accesul spectatorilor si sustinatorilor în tribunele stadionului "CENTRAL" pentru vizionarea meciului amintit se va face gratuit prin porțile special amenajate ale Tribunei I și Tribunei a II-a.
Pentru a evita aglomerația și disconfortul spectatorilor la căile de acces în tribunele stadionului "CENTRAL" în ziua disputării meciului, vă recomandăm ca accesul în tribune să se efectueze cu o oră înaintea startului meciului.
Amintim posesorilor de abonamente tip card eliberate de către FC VIITORUL SA, indiferent de nivelul acestuia, că își pot păstra rândul și locul din tribună inserate pe tipul de abonament.
De asemenea, reamintim posesorilor de abonamente acces autoturisme personale care au asigurat loc de parcare în incinta Complexului Sportiv "ACADEMIA HAGI" că acestea sunt valabile și pentru evenimentul sportiv din UEFA YOUTH LEAGUE.
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator. Aducem la cunoştință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate în jurul stadionului.
Pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - FC COPENHAGA clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion "CENTRAL" Academia Hagi (Ovidiu) și retur. Autocarul va pleca MIERCURI (8 februarie 2017), începând cu orele 16.00 de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Secțiuni: Academia Hagi
Show More