Media Miercuri, de la ora 17.00: FC Viitorul - FC Copenhaga în Youth League

Miercuri, de la ora 17.00: FC Viitorul - FC Copenhaga în Youth League /media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=2560
  • 705
Share

Miercuri, cu începere de la ora 17.00, FC Viitorul U19 va susţine Play-Off-ul Ligii Campionilor pentru Tineret, competiţie cunoscută şi sub denumirea de Youth League.
Deţinători ai titlului naţional U19 (8-0 în finala cu Ardealul Cluj), jucătorii antrenaţi de Nicolae Roşca s-au calificat în această fază a competiţiei după ce au dispus de Şerif Tiraspol (4-1 şi 1-0) şi FC Zurich (5-0 şi 0-2).
FC Viitorul va întâlni în Play-Off pe FC Copenhaga, formaţia daneză obţinând calificarea după ce s-a clasat pe locul secund în grupele Youth League, în urma lui FC Porto, însă înaintea lui Club Brugge şi a lui Leicester.
Partida FC Viitorul - FC Copenhaga este programată pe terenul Central din Complexul Academiei Hagi, miercuri (8 februarie), de la ora 17.00. Intrarea este liberă.
Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din Rusia: Sergei Lapochkin - Aleksei Lebedev, Aleksander Kudryavtsev.
În cazul în care partida se va încheia la egalitate se vor executa direct lovituri de la 11m pentru desemnarea formaţiei calificate.
Învingătoarea confruntării dintre FC Viitorul şi FC Copenhaga va obţinea calificarea în optimile de finală ale Youth League, când vor reintra în competiţie câştigătoarele celor opt grupe din Youth League.

Tags: youth league
Secțiuni: Academia Hagi
Show More